reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Losos pečený v pikantní majonéze

V troubě zapečený jemně pikantní losos s chutí koriandru a chilli. Snadný a rychlý recept vhodný i pro slavnostní příležitost.


  • 4,8

    16×

    4,7 16
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Filety z lososa očistíme, osolíme a opepříme. Majonézu, chilli omáčku, mletý koriandr a limetkovou šťávu umícháme dohladka.

Troubu předehřejeme na 180 °C.

Filety položíme (kůží dolů) na plech vyložený pečícím papírem a potřeme asi 1 cm silnou vrstvou ochucené majonézy. Lososa v majonéze zapékáme přibližně 15 minut. Doba pečení závisí na velikosti porcí a na požadovaném propečení masa.

Upečeného lososa v majonéze ozdobíme bylinkami a limetkou a podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Losos pečený v pikantní majonéze

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.