reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Losos na zelenině v alobalu

Snadná a rychlá úprava rybího masa. Díky rychlému pečení v alobalu zabráníte vysušení masa. Lososa v zelenině připravujeme z podkov.


  • 3,1

    108×

    3,1 108
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Připravíme si 4 větší čtverce alobalu a potřeme je olejem.

Podkovy lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Každou podkovu položíme na čtverec alobalu. Posypeme ji částí mražené zeleniny (hrášek, kukuřice, mrkev, fazolky, brokolice) a poklademe plátkem másla. Alobalové balíčky dobře uzavřeme.

Lososa na zelenině v alobalu pečeme v předehřátém grilu na spodní mřížce 12 - 15 minut.

Lososa na zelenině v alobalu podáváme s pečenými brambory nebo bagetou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Losos na zelenině v alobalu

    Celkový počet komentářů: 3
    • MM
      MM

      A proc k takove dobre rybe pridavat MRAZENOU zeleninu? To je barbarstvi! A pohodlnost dokonce uz i neco oloupat a pokrajet... Skoda!

      06.10.2011 06:48:34

    • Móňa...
      Móňa...

      super recept ale ja delam v alobalu spis ty filety z lososa ale jinak super jidlo

      13.05.2010 09:20:36


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Losos na zelenině v alobalu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.