Losos na grilu

30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 35463x
Grilovaná zdravá pochoutka, chutná nejlépe v kombinaci s lahodným bílým vínem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Chlazené filé omyjeme, necháme okapat, vysušíme a odstraníme šupiny. Z masa ostrým nožem oškrábeme několik lžiček ryby na tatarák, odložíme stranou, později připravíme tatarák běžným způsobem.

Připravené filé nasolíme, okmínujeme a potřeme rozpuštěným máslem. Zabalíme do folie a necháme do druhého dne proležet v lednici.

Druhý den lososa vložíme na gril a grilujeme dozlatova.

Lososa na grilu podáváme ozdobeného bazalkou a plátkem citronu, jako přílohu můžeme zvolit pečivo, případně grilované papriky a rajčata. Lehké bílé víno je nutnou přílohou.

autor receptu:

Losos na grilu

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porce
4,4
skvělý recept
7 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Losos na grilu

Přidat příspěvek k receptu Losos na grilu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept