Losos na grilu s petrželkovou omáčkou

1 hod | hlavní chod | 4 porce | italská kuchyně | recept zobrazen: 2693x
Jednoduše připravené jídlo z lososa.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Cibulku, petrželku a peperončíno jemně nasekáme. Čtyři lžičky olivového oleje, jablečný ocet a citronovou šťávu rozmícháme vidličkou. Petrželku, cibulku a peperončíno smícháme s nálevem, osolíme, opepříme a dobře promícháme.

Očištěného lososa nakrájíme na cca 200 g plátky na kus. Grilujeme z každé strany, jakmile jsou hotové, potřeme je petrželkovou směsí a můžeme podávat.

Lososa na grilu s petrželkovou omáčkou podáváme s pečenými cuketami, záleží však na nás, co nám chutná.

autor receptu:

Losos na grilu s petrželkovou omáčkou

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Losos na grilu s petrželkovou omáčkou

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Losos na grilu s petrželkovou omáčkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept