reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Losos grilovaný v alobalu

Jak rychle a zdravě připravit lososa? Tady je recept.


  • 3,0

    3 4
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Z alobalu si odtrhneme 2 čtverce. Lososa rozdělíme na 2 porce.

Každou porci lososa dáme doprostřed alobalu. Porce osolíme, opepříme, zakapeme limetkou, olivovým olejem a zabalíme do alobalu.

Rozehřejeme si troubu s grilem. Lososa v alobalu vložíme do trouby pod gril. Z jedné strany jej grilujeme asi 8 minut, z druhé 6. Takto připravený losos jde udělat i na klasickém grilu.

Losos grilovaný v alobalu je vynikající doplněný ovčím sýrem a trochou octa balsamico.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Losos grilovaný v alobalu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.