reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Lívance z tvarohového těsta

Recept na jemné lívance z tvarohového těsta bez kynutí. Lívance podáváme s zakysanou smetanou jako teplý moučník, ale klidně i jako sladkou večeři.


  • 4,2

    24×

    4,1 24
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 800 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 016 hodnocení

Tip na báječnou letní snídani: Cuketová frittata krok za krokem

15. 8. 2020

Bábovka

4,7 1 745 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 830 hodnocení

10+1 otázek: Jak vybrat tu nejlepší zmrzlinu?

14. 8. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 212 hodnocení

Tip na víkend: Perníková bábovka se švestkami krok za krokem

14. 8. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 609 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 789 hodnocení

Recept na švestkové čatní krok za krokem

13. 8. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 292 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 679 hodnocení

Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!

12. 8. 2020

Postup přípravy

Tvaroh promícháme se špetkou soli, vanilkovým cukrem a žloutkem. Z bílku ušleháme tuhý sníh. Do tvarohu postupně přisypeme krupičku a nakonec opatrně vmícháme ušlehaný sníh.

Pánev nebo lívanečník, zlehka potřeme olejem, na kterém z těsta tvoříme lívanečky. Lívance z tvarohového těsta smažíme dozlatova z obou stran.

Jemné lívance z tvarohového těsta podáváme se zakysanou smetanou přelité Hot Fruits s višněmi.

Foto: Thinkstock.com

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Lívance z tvarohového těsta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.