reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Listová náplň do těstovin

Skvělá špenátová náplň s ricottou. Nejvhodnější je pro plnění těstovin.


  • 5,0

    5 3
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 561 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 542 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Špenát, brutnák a salát opereme a listy překrájíme.

V hrnci přivedeme k varu asi 4 lžíce vody, vsypeme mokrou zeleninu a dusíme ji, až změkne. Pak ji dáme stranou trochu vychladit.

Zatím si oloupeme česnek a nasekáme jej najemno. Parmazán nastrouháme. Majoránku opereme, osušíme a nakrájíme nadrobno. Z dušených listů vymačkáme vodu a rozmixujeme je.

Ricottu utřeme s vejcem. Vmícháme sýr, bylinky, česnek a nakonec majoránku. Pokud je třeba, můžeme náplň lehce osolit a opepřit.

Listovou náplní plníme těstoviny. Pokud ale chceme, můžeme ji použít přímo na uvařené špagety či jiné těstoviny.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Listová náplň do těstovin

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.