reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Lišky smažené v palačince

Smažená chuťovka vhodná k pivu nebo vínu.


  • 3,0

    119×

    3 119
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rozmícháme mléko, tekuté máslo, vejce, mouku a špetku soli do těstíčka, které necháme asi 15 minut odpočinout. Na 2 lžících oleje usmažíme tenké palačinky.

Zeleninu očistíme a omyjeme. Lišky omyjeme a posekáme s oloupanou šalotkou a česnekem. Mrkev a celer nakrájíme na nudličky. Vše osmahneme na 1 lžíci rozpáleného oleje. Osolíme a opepříme.

Houbovou nádivku rozdělíme na palačinky, které zavineme, obalíme v trojobalu a na rozehřátém tuku osmažíme.

Lišky smažené v palačince podáváme s čerstvou zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Lišky smažené v palačince

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.