reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Líšeňské řezy s jablky

Recept na sádlové řezy z odpočatého těsta.


  • 4,8

    4,7 4
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na potření

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 739 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 979 hodnocení

Sběr černého bezu

25. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 706 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 794 hodnocení

Dokonalá, přitom tak jednoduduchá: Píchaná buchta krok za krokem

24. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 199 hodnocení

Špízy na gril: Lákavé recepty na masové i zeleninové ražniči

23. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 765 hodnocení

Recept na jemnou bramborovou kaši krok za krokem

22. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 654 hodnocení

Recept na výborný rebarborový koláč krok za krokem

21. 5. 2020

Postup přípravy

Na vál prosejeme mouku, osolíme, do ďolíčku rozklepneme vejce, přidáme lžíci octa, vepřové sádlo a vypracujeme těsto.

Těsto vypracujeme večer, zabalíme do mikrotenu a přes noc odložíme do chladničky.

Ráno ho rozdělíme na dva díly, jeden vyválíme, dáme na plech, posypeme mletými ořechy, mákem, dáme na plátky nastrouhaná oloupaná jablíčka, posypeme skořicí, krystalovým cukrem s vanilkou a mandlovými lupínky.

Druhým plátem zakryjeme. Propícháme párkrát vidličkou, potřeme mlékem a v horké troubě dorůžova upečeme.

Upečené líšeňské řezy s jablky pocukrujeme a můžeme nakrájet.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Líšeňské řezy s jablky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.