Namísto tradičního smaženého vánočního kapra si můžeme připravit dietní verzi ryby upečené v těstě. Může to být lín, ale i kapr.
1 ks | citron |
2 ks | ryba lín |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý bílý pepř | |
citronová šťáva | |
těsto | |
2 ks | vejce |
100 ml | voda |
500 g | hladká mouka |
2 lžíce | škorobová moučka |
150 g | rostlinný tuk |
na potření | |
1 ks | vejce |
podle potřeby | |
rozmarýn | |
sezamová semínka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena