reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Limonáda z rybízovo-jahodového sirupu

Recept na výbornou ovocnou limonádu, která vždy dokonale osvěží.


  • 5,0

    5 1

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do džbánku vlijeme sirup a citrónovou šťávu. Zalijeme vodou nebo minerálkou a rozmícháme. Pak vsypeme mátu a necháme vychladit.

Ovoce opláchneme a rozdělíme do sklenic. Ovoce je na tuhle limonádu dobré každé, co právě dozrálo.

Limonádou zalijeme ovoce ve sklenicích.

Zdena: "Někdy vsypu ovoce rovnou do džbánu k limonádě a dám ho chladit společně. Limonáda pak nabere vůni a chuť ovoce, které jsem zvolila."

Limonádu z rybízovo-jahodového sirupu podáváme dobře vychlazenou.

 JEZTE ČESKY - rok v naší kuchyni, vydal Smart Press, 2012
Zdroj: JEZTE ČESKY - rok v naší kuchyni, vydal Smart Press, 2012

Tato kuchařka přináší osvědčené tipy, jak používat zdravé lokální sezónní suroviny v kuchyni - autorky oprášily staré české recepty našich babiček a prababiček a přizpůsobily je současným potřebám.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Limonáda z rybízovo-jahodového sirupu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.