reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Lilkové cordon bleu

Jednoduchý recept na smaženou plněnou lilkovou chuťovku.


  • 5,0

    10×

    5 10
  • 30 min

Ingredience

podle potřeby

trojobal



Energetická hodnota

180 kJ / 43,0 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Větší lilky umyjeme a osušíme. Odřízneme konce a lilek nakrájíme asi na půl cm plátky, které osolíme. Lilek necháme na 20 minut vypotit.

Připravíme si suroviny na trojobal. Mouku, vejce a strouhanku.

Lilkové plátky opláchneme a dobře osušíme. Na plátek lilku položíme plátek šunky, plátek uzeného sýru a přikryjeme lilkem. Plněný lilek opatrně obalíme v mouce, osoleném vejci a strouhance.

Lilky smažíme dozlatova z obou stran a ukládáme na sací ubrousek.

Lilkové cordon bleu chutnají teplé i vlažné.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Lilkové cordon bleu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.