reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Levné pestré rolády

Maso sice dnes nepatří mezi nejlevnější, ale i tak ho můžete připravit velice úsporně a dobře!


  • 2,9

    603×

    2,9 603
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 744 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 983 hodnocení

Bez černý neboli bezinky - znáte jeho léčivé účinky?

28. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 707 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 796 hodnocení

Recept na výbornou cibulačku s vínem krok za krokem

27. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 199 hodnocení

Videorecept pro všechny milovníky čokolády: Jemná čokoládová pěna podle Anny

26. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 766 hodnocení

Sběr černého bezu: Na limonádu, čaj, med i likér

25. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 656 hodnocení

Dokonalá, přitom tak jednoduduchá: Píchaná buchta krok za krokem

24. 5. 2020

Postup přípravy

Petrželku a zeleň do polévky omyjeme a nasekáme najemno, na másle ji podusíme. Zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a přidáme muškát. Maso naklepeme, osolíme a opepříme a rozdělíme na něj zeleninovou směs. Maso srolujeme v rolky a zavážeme nití. V hrnci na másle je opečeme, podlijeme vývarem a přiklopené je dusíme na mírném ohni asi 40 minut. Potom maso vyndáme a uložíme do tepla. Z brambor uděláme kaši. Vypečenou šťávu z masa zahustíme jíškou a dochutíme, rolády podáváme s kaší a přelité omáčkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Levné pestré rolády

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.