reklama
hledat uživatel
       

Letní rybí filé

Plátky filé opečené na tuku, podáváme s dušenou zeleninou a přeléváme jogurtem.


  • 3,0

    670×

    2,9 670
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Filé posolíme, pokapeme citronem, papriky, rajčata a chilli papričku nakrájíme a podusíme na oleji s tymiánem, saturejkou, bazalkou a mátou. Mezitím na oleji opečeme rybu. Přeložíme ji na mísu, obložíme dušenou zeleninou, polijeme jogurtem a ozdobíme citronem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Letní rybí filé

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.