Opečený plátek masa z nízkého roštěnce, uvnitř růžový, položený na opečené směsi z brambor, žampionů a na podušeném zeleném hrášku.
sůl | |
150 g | máslo |
750 g | brambory |
100 g | tuk |
hladká mouka | |
250 g | sterilované žampióny |
130 ml | vepřový vývar |
mletý černý pepř | |
1 kg | hovězí roštěnec |
příloha | |
---|---|
cukr | |
50 g | máslo |
500 g | sterilovaný hrášek bez nálevu |
na ozdobu | |
petrželová nať |
autor Princeznaa1
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena