reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Leskovacké maso s cibulí

Grilované kousky kýty zapečené s cibulí a feferonkou.


  • 2,9

    1 071×

    2,9 1071
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřové maso podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Pak je osolíme a napícháme na grilovací jehly. Potřeme je olejem a na roštu nebo grilu je opečeme.

Upečené maso stáhneme z jehly. Zapékací misku vymažeme a vsypeme do ní maso. Cibuli a feferonku očistíme a nasekáme nadrobno.

V pánvi rozehřejeme olej a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme feferonku, osolíme, opepříme, posypeme sekanou petrželkou a smažíme 2 - 3 minuty. Pak osmahlou cibuli promícháme s masem, malinko podlijeme a zapečeme v troubě.

Leskovacké maso s cibulí podáváme s jakoukoliv úpravou brambor nebo pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Leskovacké maso s cibulí

    Celkový počet komentářů: 1

    • doktor
      doktor

      Leskovacké maso/pokud je to na co myslím/je vhodné kombinovat s vnitřnostma,syrovýma vypeckovanýma olivama,čerstvými fíky. Leskovackému masu jak jsem ho poznal se fantasii meze nekladou.

      05.01.2007 16:45:21

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Leskovacké maso s cibulí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.