reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Lehký krém do žloutkových věnečků

Recept na vynikající lehký krém bez másla.


  • 4,4

    13×

    4,3 13
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Nejprve oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme tuhý sníh. Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme klasický pudink. Do horkého pudinku zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků.

Trochu zchladlým krémem naplníme žloutkové věnečky. Krém používáme na klasicky připravené věnečky z odpalovaného těsta ze 40 dkg hladké mouky, 20 dkg tuku na pečení, 0,5 l vody a špetky soli. Povrch věnečků můžeme pocukrovat.

Lehký krém naplněný do žloutkových věnečků jim dodá nezapomenutelnou chuť.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Lehký krém do žloutkových věnečků

    Celkový počet komentářů: 1

    • zdena
      zdena

      Komentář k receptu Lehký krém do žloutkových věnečků

      PŘEČETLA JSEM SI TENTO RECEPT.ZARÁŽÍ MNĚ,JESTLI SE TEN VYŠLEHANÝ SNÍH NEROSTEČĚ,KDYŽ SE VMÍCHÁ DO HORKÉHO PUDINKU.PAK SE VŠE VYCHLADÍ A PAK SE TEPRVE PLNÍ

      17.05.2019 16:28:46

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Lehký krém do žloutkových věnečků

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.