Ledový salát s tuňákem

25 min | salát | 3 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 21153x
Recept na přípravu ledového salátu s rukolou, avokádem, tuňákem a vejci. Pokrm můžeme podávat jako předkrm nebo lehkou zdravou večeři.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Ledový salát podle potřeby očistíme a rukou natrháme na kousky ve velikosti sousta. Rukolu podle potřeby omyjeme a osušíme. Avokádo zbavíme pecky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme. Tuňáka necháme okapat.

Připravíme si zálivku. Med spojíme s hořčicí a postupně za stálého míchání přiléváme olej. Přidáme citronovou šťávu a zálivku podle chuti osolíme a opepříme.

Ledový salát, rukolu a avokádo vložíme do mísy a lehce promícháme se zálivkou. Salát rozdělíme na porce, ozdobíme nakrájenými vejci, tuňákem a ihned podáváme.

Ledový salát s tuňákem podáváme jako hlavní chod.

Jarka-P autor receptu:

Ledový salát s tuňákem

Počet přidaných receptů: 1705

Ingredience

na porce
Vaše cena 1699 běžně 3480 Kč sleva 51 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
32 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Ledový salát s tuňákem

Recept se nachází v 84 kuchařkách
Zeleninové pokrmy
Jarka-P
Zeleninové pokrmy 88 receptů
anisek
Aniččina kuchařka 1002 receptů
vaskova.stk
Kuchařka 676 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Ledový salát s tuňákem

Přidat příspěvek k receptu Ledový salát s tuňákem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept