reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Lednové houby

Jednoduchý recept na přípravu jídla z hlívy ústřičné.


  • 2,9

    122×

    2,9 122
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 815 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 032 hodnocení

Umíte správně připravit vajíčka? Pozor na základní chyby!

25. 9. 2020

Bábovka

4,7 1 752 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 848 hodnocení

KVÍZ: Jaká jste hospodyňka? Otestujte se, zda patříte do kuchyně

25. 9. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 142 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 218 hodnocení

Plán pečení na víkend: Vrhněte se na domácí pečivo!

25. 9. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 612 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 799 hodnocení

8 skvělých a jednoduchých receptů z mletého masa

25. 9. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 293 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 696 hodnocení

KVÍZ: Vyznáte se v houbách? Prověřte si znalosti v našem testu

24. 9. 2020

Postup přípravy

Hlívu ústřičnou podle potřeby očistíme. Pokud ji najdeme venku, obereme plodnice a necháme je při pokojové teplotě povolit.

Mouku smícháme se solí a olejem, aby nám vznikla pasta. Tu necháme asi 30 minut odležet.

Odleženou pastou obalíme plodnice a vkládáme je fritézy asi na 6 minut.

Lednové houby podáváme s přílohou podle chuti nebo fantazie.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Lednové houby

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.