reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Lečo s párkem a fazolemi

Vynikající kombinace zeleniny, fazolí a párků.


  • 5,0

    19×

    5 19
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 739 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 979 hodnocení

Sběr černého bezu

25. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 706 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 794 hodnocení

Dokonalá, přitom tak jednoduduchá: Píchaná buchta krok za krokem

24. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 199 hodnocení

Špízy na gril: Lákavé recepty na masové i zeleninové ražniči

23. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 765 hodnocení

Recept na jemnou bramborovou kaši krok za krokem

22. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 654 hodnocení

Recept na výborný rebarborový koláč krok za krokem

21. 5. 2020

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibuli nakrájenou na půlkolečka, přidáme papriku nakrájenou na kolečka nebo na půlkolečka a chvíli dusíme. Když paprika pustí dost šťávy, tak šťávu odebereme, potom přidáme párky a rajčata a později ocet, prosáté Deko a cukr. Nakonec přidáme kečup a scezené zvlášť uvařené fazole.

Směs naplníme do sklenic a sterilujeme okolo 30 - 40 minut. Po sterilování sklenice obrátíme hore dnem a tak necháme vychladnout. Víčko se potom lépe chytí.

Lečo s párkem a fazolemi podáváme podle chuti, klidně i jako hlavní chod - na večeři s chlebem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Lečo s párkem a fazolemi

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.