Různé druhy mořských ryb udělají z běžných lasagní nepopsatelný zážitek.
4 lžíce | máslo |
600 ml | mléko |
1 ks | citron |
2 lžíce | med |
200 g | mozzarella |
60 g | strouhaný parmazán |
0.5 hrnku | hladká mouka |
120 g | vyloupané krevety |
450 g | předvařené lasagne |
450 g | uzená treska |
120 g | mořský jazyk bez kůže |
3 ks | pórek |
podle chuti | |
---|---|
pepř |
autor Nakladatelství Slovart
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena