reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

nálev

podle potřeby

směs



Postup přípravy

Připravíme si bay seasoning, pokud se nám jej nepodaří sehnat. Vše společně smícháme. Směs uzavřeme do skleničky a skladujeme v chladu.

Velký hrnec naplněný vodou, asi 4 vody, přivedeme k varu. Přidáme cukr, sůl, pepř a směs koření.

Rybu nakrájíme na asi 2 cm velké kostky. Můžeme použít čerstvou rybu i mraženou a může být jakákoliv bílá ryba. Rybu vložíme do vařící vody, ale jenom tolik, aby se co nejméně dotýkaly. Když je potřeba, vaříme vše ve 2 nebo 3 várkách.

Ryba je uvařená, když vidíme, že se otvírá. Obyčejně během 4 minut varu. Během vaření nemícháme, aby se ryba nerozpadla na malé kousky. Rybu vybereme z vařící vody sítkem anebo děrovanou lžící.

Langosturu podáváme s máslem, solí a pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Langostura

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.