Recept na lahodnou a rychlou játrovou omáčku vhodnou k rýži nebo knedlíku.
2 stroužky | česnek |
2 ks | cibule |
750 ml | voda |
2 lžíce | hladká mouka |
150 g | anglická slanina |
200 ml | smetana ke šlehání |
1 lžička | mletý kmín |
500 g | vepřová játra |
1 lžička | mleté nové koření |
2 lžíce | polotučná hořčice |
2 lžičky | mletá uzená paprika |
120 g | iberijský špek bez kůže |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
majoránka | |
mletý černý pepř |
autor RádiVaříme
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena