reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kýta zapečená v česnekovém jogurtu

Netradiční recept z vepřové kýty.


  • 4,7

    34×

    4,7 34
  • 35 min

  • 17×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 600 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 856 hodnocení

Jak vybrat kapra?

12. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 695 hodnocení

Čajové pečivo na vánočním stole

12. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 178 hodnocení

Jemná šlehačková vánočka krok za krokem

11. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 575 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 693 hodnocení

Potravinové alergeny a nejčastější příznaky: Poznáváte je?

11. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 566 hodnocení

Vánoční videorecept: Zapomeňte na nudné cukroví, zkuste letos úžasné kakaové piškoty polo-nero!

11. 12. 2019

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolíme a rozložíme do vymazané zapékací mísy. Jogurt rozmícháme s utřeným česnekem, hořčicí a rozetřeme na plátky masa.

Kýtu zapékáme ve středně vyhřáté troubě pozvolna asi 30 minut. V polovině zapékání ještě posypeme sýrem a necháme úplně rozpustit. Kýta zapečená v česnekovém jogurtu nám krásně zezlátne.

Kýtu zapečenou v česnekovém jogurtu podáváme třeba s brambory na jakýkoliv způsob.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kýta zapečená v česnekovém jogurtu

    Celkový počet komentářů: 12
    • panim
      panim

      Moc dobré, ale znám variantu s pórkem a to je snad ještě lepší. Použita kysaná smetana a jako příloha vařený brambor.

      06.12.2015 13:08:01

    • hladass
      hladass

      Komentář k receptu Kýta zapečená v česnekovém jogurtu

      Taktéž jsem nahradil jogurt zakysanou smetanou... Dobré, jednoduché jídlo... Doporučuji...

      03.08.2015 22:20:11

    • xkuna
      xkuna

      Použil jsem zakysanou smetanu (jogurt jsem neměl) a nesrazilo se mi to. Moc jsme si pochutnali. Díky :)

      12.02.2015 20:46:17


    • ruwo
      ruwo

      Překvapilo

      Uvařil jsem dnes a opravdu chutnalo. Jogurty se vám srazily, protože měly určitě malý obsah tuku - já používám vlastní z jogurtovače. Jen to bylo malinko sušší, takže příště trochu podleju vývarem - chuťově výtečné! Příloha opečený brambor s cibulkou. Taky naložím přes noc.

      24.01.2015 22:59:34

    • Eliška Horová
      Eliška Horová

      Nechala jsem do rána marinovat a teprve potom dala péct. Bohužel se to srazilo, ale přes to je to dobrota :-)

      05.08.2014 11:14:30

    • Eliška Horová
      Eliška Horová

      jsem zvědavá

      místo vepřové zkusím jehněčí, tak držte palce

      04.08.2014 18:56:45

    • Petra
      Petra

      Snadné, výborné! Použila jsem místo jogurtu smetanu a nesrazilo se to.. A pečené brambory k tomu :) Prostě VÝBORNÉ !

      09.08.2013 14:17:51

    • Lenka
      Lenka

      Taky se mi jogurt srazil. Nevíte někdo, proč?

      30.03.2013 19:03:05

    • jamiro73
      jamiro73

      Na receptu jsem nic neměnil. Jednoduché, výborné. Doporučuji.

      12.01.2012 17:30:13

    • adela.tancerova
      adela.tancerova

      Jednoduché a výborné! A nesrazilo se to.

      03.07.2011 22:42:38


    Nalezeno receptů: 12
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Kýta zapečená v česnekovém jogurtu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.