reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kýta po myslivecku

Tuto pečeni se žampióny a smetanovou omáčkou můžeme podávat s těstovinami nebo knedlíky.


  • 3,0

    602×

    2,9 602
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do masa vetřeme sůl, pepř a divočinku a necháme uležet, potom maso opečeme na oleji v tlakovém hrnci, zalijeme vývarem, uvedeme do varu a nakonec hrnec zavřeme, vaříme asi 25 minut. Pokrájené žampióny přidáme k masu, povaříme a nakonec vmícháme smetanu, jíšku, povaříme a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kýta po myslivecku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.