reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kyselosladké sterilované okurky

Nálev na 5 - 6 sklenic sladších okurek zavařených podle rodinného receptu.


  • 5,0

    5 5
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 741 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 982 hodnocení

Sběr černého bezu: Na limonádu, čaj, med i likér

25. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 706 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 795 hodnocení

Dokonalá, přitom tak jednoduduchá: Píchaná buchta krok za krokem

24. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 199 hodnocení

Špízy na gril: Lákavé recepty na masové i zeleninové ražniči

23. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 765 hodnocení

Recept na jemnou bramborovou kaši krok za krokem

22. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 654 hodnocení

Recept na výborný rebarborový koláč krok za krokem

21. 5. 2020

Postup přípravy

Sáček koření smícháme s vodou, octem, cukrem a svaříme v hrnci. Očištěnou cibuli a mrkev nakrájíme na kolečka.

Okurky důkladně omyjeme a očistíme od stopek. Okurky vkládáme do sklenic a proložíme je cibulí a mrkví. Na závěr zalijeme připraveným nálevem a pevně uzavřeme.

Okurky sterilujeme ve velkém hrnci s vodou 25 minut při 80 - 90 °C.

Kyselosladké sterilované okurky podáváme podle chuti k různým pokrmům a příležitostem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kyselosladké sterilované okurky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.