reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kysané zelí po starodávnu

Recept na kysané zelí s kroupy.


  • 2,9

    1 009×

    2,9 1009
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 545 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Jeřabiny: Opomíjené ovoce podzimu v marmeládách i kompotech

19. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Jako od maminky: Segedínský guláš krok za krokem

18. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Kysané zelí - vitamínová bomba pro detoxikaci i posílení imunity

18. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 560 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Tip na podzimní večery: Recept na pečený čaj krok za krokem

17. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 533 hodnocení

Recept na jablečný mřížkový koláč krok za krokem

17. 9. 2019

Postup přípravy

Uzené maso a slaninu nakrájíme na kostičky. Zelí překrájíme.

V hrnci rozehřejeme lžíci sádla a maso se slaninou na něm opečeme. Přidáme kysané zelí a společně uvaříme doměkka.

Zvlášť si v uvaříme podle návodu kroupy. Uvařené kroupy vmícháme do zelí. Cibuli a česnek oloupeme, nasekáme a na druhé lžíci sádla osmahneme dorůžova. Zeleninu zaprášíme moukou a osmahneme ji dozlatova. Přidáme sladkou papriku, promícháme a jíškou zahustíme zelí. Kysané zelí necháme povařit.

Kysané zelí po starodávnu podáváme samostatně nebo jako přílohu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kysané zelí po starodávnu

    Celkový počet komentářů: 2

    • Kukačka
      Kukačka

      Chutnalo mi to moc, mám kysané zelí a kroupy moc rád

      29.12.2012 18:15:35

    • Milena
      Milena

      Dobré je, když si i to kysané zelí uděláte taky po starodávnu, tedy musíte je šlapat bosýma nohama. Mnozí výrobci se domnívají, že zelí se dá šlapat i v gumákách, ale kvalita není taková, jako naboso.

      28.12.2012 12:29:16


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Kysané zelí po starodávnu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.