reklama
hledat uživatel
       

Kysané zelí 2

Labužnické dušené zelí se slaninou je velmi známé jako příloha k hlavním jídlům.


  • 2,9

    981×

    2,9 981
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kysané zelí zalijeme trochou vývaru nebo vody. Přidáme kmín a zelí uvaříme téměř do měkka.

Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, zpěníme ji, zaprášíme moukou. Směs krátce osmažíme, přidáme k zelí a ještě chvíli povaříme. Zelí podle chuti přisolíme.

Kysané zelí podáváme s masem a přílohou podle chuti.

Foto: Vojtěch Leman

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kysané zelí 2

    Celkový počet komentářů: 2

    • Josef Dostál
      Josef Dostál

      Drobná redukce receptu 2

      Celý život mám nejraději kysané zelí vařené jako v receptu.
      Stačí mi ale po uvaření zelí je slít a uškvařenou slaninu pouze zamíchat do zelí. Nemusí být ani vývar ani jíška.

      26.12.2013 18:59:40

    • Sob
      Sob

      chvála zelí

      Jednoduché, rychlé a velmi chutné. Já mám zelí rád na všechny způsoby. Učím se vařit základní jídla a tenhle web je pro mne studnicí poznání :-) Díky

      15.07.2010 11:47:15

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Kysané zelí 2

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.