reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Komentáře k receptu Kynutý rebarborový koláč

Celkový počet komentářů: 4
  • Jirka
    Jirka

    dobry den co to je za blbost 1/4 lmleka na 500g mouky

    23.06.2019 12:45:57

  • Janes
    Janes

    Komentář k receptu Kynutý rebarborový koláč

    úžasné těsto, doporučuji vyzkoušet

    24.11.2013 10:28:13

  • Honzka
    Honzka

    Horké máslo

    Máslo nemůžete dát na kvasnice, když je horké, musí se nejdříve zchladit.. Určitě je to ta příčina nevykynutí těsta.

    18.06.2012 09:40:13

  • Freya
    Freya

    Dobrý den, mám na Vás dotaz...
    Bohužel jsem z nepozornosti a dost velké hlouposti připálila máslo... Bylo hodně černé, ale přecedila jsem jej a zbytek dala do těsta. Pro jistotu jsem rozpustila dalších - nakonec asi 70 g.
    Teď jsem zoufalá, protože mi těsto vůbec nenakynulo.. nedá se míchat, je tuhé, nemám možnost tam nijak vehnat vzduch, aby se v těstě vytvářely bublinky. Na lžíci se od začátku vůbec nelepilo.
    Myslíte, že to připálené máslo mohlo nějak zlikvidovat kvasnice? Nebo je to proto, že jsem tu následující dávku nalila do těsta aniž bych dostatečně dlouho počkala, až zchladne (že bylo moc horké)? Nebo že másla bylo nakonec příliš mnoho?

    Předem moc děkuji za odpověď

    16.06.2012 19:49:02

Nalezeno receptů: 4

Přidat příspěvek k receptu Kynutý rebarborový koláč

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.