Kynutý knedlík z domácí pekárny

2 hod | příloha | 5 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 8129x
Recept na kynutý knedlík zadělávaný v domácí pekárně.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Starší rohlíky nakrájíme na kostičky a osmažíme na rozpáleném oleji nebo sádle. V malé misce rozdrobíme droždí, přilijeme trochu teplé vody a rozmícháme.

Přichystáme si domácí pekárnu a nastavíme program na zadělávání těsta. Do nádoby v pekárně dáme sůl, teplou vodu, vejce, mouku, osmahnuté rohlíky a nakonec přichystané droždí. Pekárnu zapneme a počkáme, až těsto vykyne a program skončí.

Ze vzniklého těsta vyválíme 2 válečky, které vložíme do vroucí osolené vody a z každé strany po 10 minutách vaříme v zakrytém hrnci na mírném ohni.

Kynutý knedlík z domácí pekárny podáváme podle chuti k různým omáčkám a masu.

Jarka autor receptu:

Kynutý knedlík z domácí pekárny

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porcí
Vaše cena 2699 běžně 5000 Kč sleva 46 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
7 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Kynutý knedlík z domácí pekárny

Recept se nachází v 43 kuchařkách
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4122 receptů
TĚSTO, MOUČNÍKY A CHLÉB
LUBOŠ
TĚSTO, MOUČNÍKY A CHLÉB 580 receptů
zjirousek
Knedlíky 384 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kynutý knedlík z domácí pekárny

Přidat příspěvek k receptu Kynutý knedlík z domácí pekárny
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept