reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kynutý knedlík z domácí pekárny

Recept na kynutý knedlík zadělávaný v domácí pekárně.


  • 4,4

    4,4 7
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Starší rohlíky nakrájíme na kostičky a osmažíme na rozpáleném oleji nebo sádle. V malé misce rozdrobíme droždí, přilijeme trochu teplé vody a rozmícháme.

Přichystáme si domácí pekárnu a nastavíme program na zadělávání těsta. Do nádoby v pekárně dáme sůl, teplou vodu, vejce, mouku, osmahnuté rohlíky a nakonec přichystané droždí. Pekárnu zapneme a počkáme, až těsto vykyne a program skončí.

Ze vzniklého těsta vyválíme 2 válečky, které vložíme do vroucí osolené vody a z každé strany po 10 minutách vaříme v zakrytém hrnci na mírném ohni.

Kynutý knedlík z domácí pekárny podáváme podle chuti k různým omáčkám a masu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Kynutý knedlík z domácí pekárny

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.