reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kynuté houskové knedlíky z čerstvé housky

Recept na jemné a nadýchané tradiční české houskové knedlíky.


  • 5,0

    5 2
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 653 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem

21. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 728 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 132 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 185 hodnocení

Luštěninové rigatoni se sušenými rajčaty a uzeným tofu krok za krokem

20. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 719 hodnocení

Recept na kuřecí stehna s houbami krok za krokem

19. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 601 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Postup přípravy

Všechny ingredience, kromě housky, společně promícháme do řidšího těsta. Nakonec vmícháme housku nakrájenou na kostky.

Těsto dáme kynout do předehřáté trouby na 40 °C.

Po vykynutí vypracujeme šišky, necháme odpočinout cca 10 minut a vaříme na páře cca 20 minut.

Po uvaření kynuté houskové knedlíky ihned propícháme a nakrájíme na plátky. Podáváme jako přílohu třeba k pečenému masu.

Foto: Pixabay.com

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kynuté houskové knedlíky z čerstvé housky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.