reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Květák rozkrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka.

Uvařený květák vyjmeme a s trochou vývaru z květáku rozmixujeme. Přidáme bujon a zbytek vývaru podle požadované hustoty krému a vše ještě krátce povaříme. Květákový krém dochutíme a odstavíme.

Hotový květákový krém rozdělíme na talíře a do každého talíře dáme kopeček zakysané smetany. Květákový krém ihned podáváme. Nejlepší je teplý.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Květákový krém

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.