Snadný a rychlý recept na přípravu lívanců s květákem. Pokrm podáváme jako hlavní chod. Jsou dobré i jako příloha ke grilovaným masům.
2 ks | vejce |
250 ml | mléko |
2 špetky | kypřicí prášek do pečiva |
200 g | polohrubá mouka |
0.5 ks | květák (menší) |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý kmín | |
mletý černý pepř | |
krém | |
1 lžíce | majonéza light |
1 kelímek | zakysaná smetana |
1 lžička | kečup sladký |
1 lžička | hrubozrnná hořčice |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena