reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Květáková rychlovka

Rychlá a levná příprava květáku jako hlavního jídla.


  • 4,0

    4 8
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Celou hlávku květáku očistíme a uvaříme doměkka v mírně osolené vodě. Slijeme vodu, necháme vychladnout a rozmačkáme.

Ke květáku přidáme 1 vejce, strouhanku, sůl a zamícháme. Lžičkou klademe do strouhanky hromádky, ze kterých vytvarujeme karbanátky.

Květákové karbanátky smažíme na tenké vrstvě oleje, poté je ukládáme na papírové ubrousky, aby vysály přebytečný tuk.

Květákovou rychlovku podáváme s vařeným bramborem, kyselou okurkou nebo s kompotem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Květáková rychlovka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.