reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli a kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Ve dvou litrech vody rozpustíme bujony.

Na oleji osmažíme cibuli, přidáme kvasnice, necháme je rozpustit. Zalijeme je vodou, osolíme a opepříme. Do polévky vsypeme kořenovou zeleninu a vaříme do změknutí. Nakonec do kvasnicové polévky přidáme vařená vejce nakrájená na kostičky a nať petržele.

Kvasnicovou polévku již jen krátce povaříme a odstavíme. Kvasnicovou polévku podáváme s čerstvým pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kvasnicová polévka

    Celkový počet komentářů: 1

    • xurfa
      xurfa

      Proč bujóny?

      Proč do tak dobré polívky dávat tyhle umělý nesmysly?

      13.02.2010 10:02:20

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Kvasnicová polévka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.