Kuskusové kedlubny s krůtím masem

1 hod | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 2324x
Recept na kedlubny naplněné masem a kuskusem. Vegetariáni mohou vynechat maso a kuskus připraví se zeleninovým vývarem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Menší kedlubny očistíme podle potřeby, odřízneme vršek a opatrně vydlabeme střed. Kuskus připravíme podle návodu v kuřecím vývaru. Čisté maso nakrájíme na drobné kostičky. Cibuli očistíme s česnekem a nakrájíme nadrobno.

Na oleji osmažíme česnek s cibulí, přidáme nakrájené maso a smažíme do změknutí s podléváním vývaru po troškách. Kedlubny vložíme do vroucí vody a uvaříme na skus. Osmažené maso dochutíme solí, pepřem a promícháme s hotovým kuskusem.

Kedlubny naplníme kuskusovou směsí a posypeme strouhaným sýrem. Kedlubny vložíme na pekáček vedle sebe a pečeme asi 15 - 20 minut dozlatova v troubě rozehřáté na 165 °C.

Kuskusové kedlubny s krůtím masem podáváme jako dietnější hlavní chod.

Samman autor receptu:

Kuskusové kedlubny s krůtím masem

Počet přidaných receptů: 929

Ingredience

na porce

Recept Kuskusové kedlubny s krůtím masem byl 19.03.2014 na 9. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,2
skvělý recept
27 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kuskusové kedlubny s krůtím masem

Přidat příspěvek k receptu Kuskusové kedlubny s krůtím masem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept