Velmi chutný paprikáš z kuřecích žaludků připravený v perkeltovém základě s uzenou paprikou, zeleninou a žampiony. Recept na sytý maďarský pokrm k obědu nebo večeři.
omáčka | |
---|---|
3 stroužky | česnek |
0.5 lžičky | sůl |
1 ks | cibule |
2 ks | rajče |
1 ks | paprika zelená |
300 ml | horká voda |
250 g | čerstvé žampiony |
1 lžíce | mletá sladká paprika |
600 g | kuřecí žaludek |
1 lžička | mletá uzená paprika |
1 l | domácí kuřecí vývar |
250 ml | sladká smetana 33% |
150 ml | domácí rajčatová šťáva |
podle potřeby | |
3 lžíce | domácí vepřové sádlo |
autor Libchen
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena