reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Kuřecí stehna po thajsku

Celkový počet komentářů: 1
  • yanchee
    yanchee

    dobrý recept

    Pár poznámek:
    na kilo kuřecího stačí 1-2 stroužky česneku, méně je někdy více.
    Koupil jsem kuřecí horní stehna, 8 ks, spolu s pěti křídly. Nejdříve jsem všechno maso uvařil na polévku, stehna po půlhodině až 40 minutách vyndáme, necháme je na pekáči v troubě osmahnout. Křídla jsem vařil dál další půl hodinu. Vývar jsem standardně zpracoval na polévku.
    Mezitím jsem udělal cibuli s česnekem a karipastou na panvi. Po opečení kuřete jsem vylil cibulku s česnekem a kari do masa, podlil asi 300 ml horké vody přidal jsem pepř, chilli, celou plechovku kokosového mléka, jednu nakrájenou červenou papriku na nudličky, 25 dkg nakrájených žampionů a vařil jsem to dalších 30-40 minut.
    Na dochucení kromě pomeranče trochu sojovky, dosolit a zahustit solamylem nebo moukou. Jinak je omáčka řídká, záleží, kdo to jak chce.
    Chuť je třeba vyladit, ochutnávat, karipasta je silná, dát pozor abychom to nepřekořenili. No je to perfektní...! Příloha - obligátní rýže. Supr žrádlo...!

    01.10.2016 17:11:18

Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Kuřecí stehna po thajsku

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.