reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kuřecí steak na fazolkách

Kuřecí stehenní steak s chřestem a slaninou na zelených fazolkách. Slavnostní pokrm podávaný s opékanými brambory nebo hranolky.


  • 4,3

    4,3 6
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kuřecí stehenní řízky lehce naklepeme, posypeme grilovacím kořením a lehce polijeme worcesterovou omáčkou. Dáme na rozpálenou pánev restovat.
Po 2-3 minutách otočíme a přidáme nakrájený chřest.

Po dalších přibližně 3 minutách opět otočíme a přidáme nakrájené zelené fazolky (nejlépe nakrájené na delší trubičky).

Maso necháme restovat a přibližně 3-4 minuty před tím, než se maso dodělá, položíme na každý steak silnější plátek slaniny. Podle chuti můžeme také podlít trochou smetany.

Doděláme a vypneme. Maso se slaninou naložíme na talíř a zalijeme výpekem s chřestem a fazolkami.

Kuřecí steak na fazolkách podáváme s opékanými bramborami nebo hranolky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kuřecí steak na fazolkách

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.