reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

příloha

Postup přípravy

Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na kostičky, naložíme do libovolné marinády a necháme odležet v lednici.

Oloupané cibule nakrájíme na půl měsíčky, papriku na tenké nudličky, žampiony očistíme a nakrájíme na čtvrtky (nožičky nepoužívám, z nich dělám polévku), slaninu nakrájíme na kousky. Vše zalijeme trochou oleje, osolíme a opepříme, promícháme. Také necháme uležet (minimálně 2 hodiny).

Poté si vezmeme dvě pánve, tepelně upravíme maso zvlášť a zeleninu zvlášť. Zeleninu orestujeme doměkka, hotové maso zamícháme do zeleniny. Podle chuti můžete přidat trochu chilli, pokud máte rádi pálivé.

Připravíme si domácí hranolky. Oloupané brambory nakrájíme na tenké proužky, necháme chvilku odmáčet ve vodě, abychom je zbavili škrobu. Dáme do mísy, přidáme bílek, sůl, pepř a zamícháme. Takto připravené hranolky vsypeme na plech na pečící papír, rovnoměrně rozložíme a pečeme na 200 °C dozlatova.

Kuřecí směs s houbami ala Veronika rozdělíme na talíře, přidáme upečené domácí hranolky a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Kuřecí směs s houbami ala Veronika

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.