Snadný recept na přípravu kuřecího masa s chřestem a chutí citronu a zázvoru. Masovou směs s chřestem podáváme jako hlavní chod s jasmínovou rýží.
4 stroužky | česnek |
2 ks | cibule |
200-250 ml | kuřecí vývar |
500 g | kuřecí prsa |
1 lžička | čerstvý zázvor |
1 lžička | kukuřičný škrob |
500 g | zelený chřest |
1-2 lžíce | omáčka Teriyaki |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena