reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle potřeby

Postup přípravy

Kuřecí prsa očistíme, nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na pánvi s trochou oleje. Pak podlijeme trochou vody, přikryjeme pokličkou a cca 10 minut necháme dusit. Podušené a měkké maso necháme vychladnout.

Mezitím si připravíme ovoce. Hroznové víno (menší kuličky) otrháme, propláchneme důkladně vodou a necháme okapat. Hrozny rozkrojíme na půlky. Jablka omyjeme, vyjmeme jádřinec a nakrájíme na kostičky. Jablka můžeme oloupat, ale není to úplně nutné.

Maso vsypeme do velké mísy, přidáme hrozny, jablka a překrájené sušené brusinky. Přidáme tatarku, kari koření a dobře promícháme. Podle potřeby ještě osolíme a opepříme.

Kuřecí salát s jablky a hrozny podáváme jako studenou večeři, ale klidně si ho můžeme vzít na svačinu s sebou do práce. S čerstvým pečivem chutná výtečně.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Kuřecí salát s jablky a hrozny

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.