reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kuřecí rizoto se zázvorem

Recept na rizoto s kuřecím masem, zeleninou a chutí zázvoru. Pokrm podáváme jako hlavní chod.


  • 5,0

    5 1
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kuřecí čtvrtky očistíme, vložíme do hrnce, osolíme a zalijeme vařící vodou. Přidáme koření (celý černý pepř, nové koření a bobkový list) a vše zvolna vaříme, dokud nebude maso zcela měkké. Potom vývar slijeme a maso obereme a nakrájíme kousky. Ve vývaru uvaříme rýži, kterou necháme okapat.

Oloupaný zázvor nastrouháme na jemno a očištěnou cibuli a česnek nasekáme na drobné kousky. Kapii nakrájíme na drobné kostičky a sterilovanou kukuřici necháme okapat.

Na oleji necháme zesklovatět cibuli, česnek a zázvor a jakmile se směs rozvoní, vmícháme kapii a kuřecí maso. Pak přidáme uvařenou rýži a kukuřici vše prohřejeme a dochutíme solí, pepřem a omáčkou teriyaki.

Kuřecí rizoto se zázvorem rozdělíme na porce a podáváme se zeleninovým salátem na oběd či večeři.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kuřecí rizoto se zázvorem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.