reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kuřecí řízek s celerovou natí

Předem naložený a poté obalovaný kuřecí řízek v trojobalu, tentokrát ale vynecháme mouku.


  • 4,2

    10×

    4,2 10
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kuřecí řízek omyjeme, zbavíme tučnějších částí a rozklepeme. Posolíme a z obou stran zatlačíme pepřové koření na steak (používám ho na jakékoliv maso, nejen hovězí). Pomažeme zakysanou smetanou (ne light) a na ni zatlačíme najemno nakrájenou celerovou nať. Necháme odležet minimálně 2 - 3 hodiny.

Poté řízek trochu otřeme ze smetany, když jí použijeme příliš a nevsákne se, obalíme ve strouhance, vejci a znovu ve strouhance. Rozšlehané vejce předem trochu opepříme.

Na pánvi rozpálíme větší množství oleje a řízek po obou stranách dozlatova osmažíme.

Přílohou ke kuřecímu řízku s celerem mohou být brambory na jakýkoli způsob a samozřejmě nesmí chybět tatarská nebo ďábelská omáčka.

Recept je uveden na 1 porci.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kuřecí řízek s celerovou natí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.