Kuřecí prsa s řapíkatým celerem

30 min | hlavní chod | čínská kuchyně | recept zobrazen: 135967x
Křehká kuřecí prsa a aromatická chuť celeru vás nezklame, vyzkoušejte další z receptů čínské kuchyně.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Maso a celer opláchneme a osušíme. Maso nakrájíme na malé plátky, celer na kousky. Česnek oloupeme a rozkrájíme na slabé plátky. Pokrájené kuřecí prsní řízky obalíme v celém vajíčku a solamylu.

Na rozpáleném oleji zprudka osmažíme maso, přidáme nakrájený řapíkatý celer, česnek a společně ještě chvíli smažíme. Přisypeme vegetu, cukr, sůl, ochutíme octem a sójovou omáčkou, promícháme a prohřejeme.

Kuřecí prsa s řapíkatým celerem podáváme s vařenou rýží.

autor receptu:

Kuřecí prsa s řapíkatým celerem

Počet přidaných receptů: 379

Ingredience

3
dobrý recept
119 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kuřecí prsa s řapíkatým celerem

Přidat příspěvek k receptu Kuřecí prsa s řapíkatým celerem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept