reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kuřecí prsa po maďarsku

Recept na kuřecí maso dušené se sterilovaným zelím a kysanou smetanou. Rozhodně vyzkoušejte!


  • 2,9

    1 209×

    2,9 1209
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kuřecí prsa na povrchu několikrát nařízneme. Osolíme je, okořeníme a zlehka obalíme v mouce.

Na směsi oleje s máslem zlehka osmahneme očištěnou a nakrájenou cibuli. Přidáme kuřecí prsa a po obou stranách je opečeme. Vmícháme sterilované zelí a společně dusíme doměkka. Nakonec přidáme zakysanou smetanu a již jen krátce prohřejeme.

Kuřecí prsa po maďarsku podáváme s houskovými knedlíky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kuřecí prsa po maďarsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.