Rychlý recept francouzské kuchyně na kuřecí prsa na žampionech v lahodné vínovo-smetanové omáčce s estragonem.
omáčka | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
0.5 lžičky | sůl |
1 ks | cibule |
1 lžíce | olivový olej |
600 g | kuřecí prsa |
1 lžíce | citronová šťáva |
250 g | čerstvé žampiony |
0.5 lžičky | sušený estragon |
3 špetky | čerstvě mletý černý pepř |
200 ml | domácí kuřecí vývar |
30 g | čerstvé studené máslo |
150 ml | sladká smetana 33% |
125 ml | suché bílé víno Chardonnay |
40 g | čerstvé studené máslo na zahuštění |
autor Libchen
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena