Příprava jednoduché omáčky s tykví nezabere moc času, masu dodá zajímavou chuť, navíc ho provoní provensálským kořením.
50 g | máslo |
1 lžička | solamyl |
60 ml | mléko |
1 ks | cibule |
2 ks | rajče |
2 ks | žampiony |
250 ml | smetana ke šlehání |
1 lžička | provensálské koření |
4 ks | kuřecí prsní řízky |
0.5 ks | menší tykev |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
pepř | |
podle potřeby | |
olej na smažení |
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena