reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Z medu, sójové omáčky, dezertního vína a masochu si připravíme marinádu.

Kuřecí maso podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Připravené maso naložíme na hodinku na marinády. Rozehřejeme si troubu, maso přeložíme do pekáčku a nezakryté pečeme na občasného přelévání marinádou.

Před dopečením maso přisolíme glutasolem.

Podáváme s dušenou rýží nebo čínskými nudlemi a přeléváme vypečenou šťávou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kuřecí plátky s medem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.