Bylinky si opět získávají své místo v naší kuchyni. Pokrmům dodávají výraznou chuť a vůni. Je tomu tak i u bazalky, používané hlavně v italské kuchyni.
4 stroužky | česnek |
sůl | |
olej na smažení | |
mletá sladká paprika | |
4 ks | kuřecí prsní řízky |
omáčka | |
---|---|
sůl | |
50 g | máslo |
2 snítky | petrželka |
100 ml | mléko |
2 ks | cibule |
250 ml | smetana |
2 snítky | bazalka |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
rajče | |
paprika zelená |
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena